Καλώς ήλθατε στην εταιρεία ΡΗΓΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.

Εισαγωγέας και αντιπρόσωπος Πρώτων Υλών και βοηθητικών προϊόντων για την αγορά των Πλαστικών

Η ΡΗΓΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται σήμερα ως εισαγωγέας και αντιπρόσωπος Πρώτων Υλών καθώς και βοηθητικών προϊόντων για την αγορά των Πλαστικών. Με εμπειρία άνω των 45 ετών αποκλειστικά στην αγορά των θερμοπλαστικών υλικών, είμαστε η πιο εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα. Μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ενώ παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή, αλλά και πλήρη υποστήριξη.

ΟΡΑΜΑ – ΑΞΙΕΣ

Όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής πρώτων υλών προσφέρνοντας ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση, με σεβασμό στις αξίες με σεβασμό στις αξίες μας, οι οποίες είναι:

  • Εξυπηρέτηση του πελάτη: Η ικανοποίηση του πελάτη ανεξαρτήτως όγκου και δυναμικότητας είναι η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας μας από την ίδρυσή της.
  • Ακεραιότητα: Η εταιρεία μας συμμορφώνεται στο ακέραιο με τη φορολογική, τελωνειακή και εργατική νομοθεσία.
  • Διοίκηση με σύνεση. Οι κινήσεις μας είναι πάντα στα πλαίσια του μεγέθους και των ικανοτήτων της εταιρείας ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα μας.
  • Σεβασμός στον άνθρωπο. Οι δραστηριότητες της εταιρείας γίνονται με σεβασμό στο προσωπικό, τους πελάτες, τους προμηθευτές και συνεργάτες.